Unzan Kumoi

Description:

RRG
7/7
15 hp

Mastery 6
Channeling 5
Speed 4
Focus 2
Memory 4

Mana pool 3RRG

Bio:

Unzan blev i en ung alder taget ind af Budoka munkene, men man fandt hurtigt ud af at han ikke passede ind. Han var vild og voldsom, og af alle ånderne omkring ham, kunne han kun tale med vinden.
Som en ung mand løb han væk med en pige fra en nærtliggende landsby, og de bosatte sig i en landsby i Sokenzan bjergene. Her blev han oplært som Yamabushi, og hun blev læge. Inden længe blev hun gravid og alle var meget lykkelige på deres vejene, men under fødselen opstod der problemer, og da der ikke var andre læger i landsbyen kunne hun ikke få hjælp, og døde kort tid efter fødslen til Unzans store sorg. Dog var barnet velskabt og Unzan pådrog sig at han altid ville passe på sin datter, som han døbte Ichirin, så han ikke længerer ville miste en elskede.
Årene gik og Ichirin voksede op som alle børn nu gør, og Ichirin blev nu selv voksen. Hun ville nu studere på Minamo Akademiet og blive en stor Wizard en dag. Men dette ville Unzan ikke hører tale om, og forbød hende i at rejse. I over et år adlød Ichirin hendes fars ord, og blev i landsbyen, men en dag blev det hende for meget, og i ly af mørket sneg hun ud, og drog af sted mod Minamo. Da Unzan dagen efter vågnede og opdagede at han datter var væk blev han så vred over og ked af at have mistet det eneste han havde tilbage i sit liv at han drog mod toppen af Sokenzan for at nedligge den urgamle drageånd Ryusei, da han troede at det var denne som stod bag alle hans lidelser siden at han var kommet til bjerget.
Da han opsøgte dragen blev den så rarsende over at blive beskyldt for noget den ikke havde gjort at den tog Unzan or kylede ham langt ud over bjergets kant. Igennem sit lange fald kunne han nu høre en stemme som han ikke havde hørt i mange år. Dette var vinden som viskede i han ører ”Gå… Gå langt væk. Du hører ikke længere til her.” of lige inden at han ramte bjergets fod, mærkede han et sus, og et stød, inden at han forsvandt.
Alt var stille på den lille gård, da en man pludselig styrtede ned igennem lade taget, og landede med et ordentligt rabalder i en bunke trækasser. Den gamle bondemand kom styrtende ud for at se hvad der havde lavet alt den ravage, og fandt den stakkel forslået mand iblandt en bunke ødelagte brædder. Manden var klædt i de mærkeligste klæder, det var Unzan. Han blev taget med inden for hvor de lod ham hvile til dagen efter. Unzan forstod at vinden havde været med til at rædde ham, og han ville nu prøve at gøre hvad han kunne for at give tjenesten tilbage.
Om morgenen havde de mange spørgsmål. Hvem var han? Hvor kom han fra? Hvordan var han faldet ned igennem deres lades tag? Men det sidste spørgsmål kunne Unzan ikke svare på. Han nævnte at dette ikke var som noget sted han før havde set, og at han kom fra et andet sted. De tog ham med ind til landsbyen for at spørge om nogen kunne genkende ham, men inden havde set ham før, da en af landsbyboerne påpegede at de skulle prøve hos den kloge kone som boede lidt uden for byen. Hun havde været mange steder og vidste mere om denne verden end nogen anden på egnen.
Den gamle kone ville med glæde snakke med Unzan, men kun under to øjne, så han sagde tak til bonden og hans kone og gik med inden for. Her så han alskens artefakter, nips, og andre ting som han aldrig havde set før, inden at han fik øje på et sværd som hang på væggen. Han spurgte ind til det og hun begyndte at fortælle ham om hans nye jeg, og om de verdner som han aldrig havde hørt om før som altid havde været lige omkring ham.

Unzan Kumoi

Magic: The Gathering PnP Valdahlerion Valdahlerion